Met Nuoret

Ett nytt år framför oss! Uusi vuosi eessä!

Den 4 april höll vi vårt årsmöte, denna gång digitalt på grund av coronaviruset. Lite annorlunda att sitta vid varsin skärm på olika håll både i Sverige och Finland men fullt fungerande och härligt att kunna ses trots rådande läge. Vi gick igenom det gångna året, verksamhetsplanen för det nya året och en ny styrelse valdes. Ni kan läsa mer om våra nya styrelsemedlemmar Hanna Oja och Hannes Olofsson under rubriken “Styrelse”. Just nu påverkas Met Nuorets arbete såklart av coronaviruset som gör att flera projekt har skjutits fram eller ställts in tills vidare, men vi är taggade inför det nya året och längtar tills vi kan träffas på riktigt igen! Ta hand om varandra <3

Neljäs päivä aprilliä meilä oli vuosikokkous, tällä kertaa digitaalisesti coronaviiruksen takia. Vähän erilaista istua daattorin eessä eri paikoissa Ruottissa ja Suomessa, mutta kuitekki mukava nähhä tosia. Menimä läpi vuotta joka on mennyt, suunittelua uutta vuotta varten ja uusi styyrelsi valithiin. Juuri nyt coronaviirus tietekki vaikuttaa Met Nuoretin työhön, mutta met ootama ette saama kohata toisia taas ilman daattoria ja olema uteliaita siihen mitä tämä uusi vuosi tuopii myötä! Pitäkää huolta toisista <3

20200404_113725_HDR